26/01/2008

Mega Mindy wordt sterartieste

Dat kopten de kranten deze morgen. En terecht. Free Souffriau is de terechte winnares van steracteur/sterartiest.
Gisteravond keek ik aandachtig naar het slot van een mooie tweede reeks van steracteur/sterartiest. Het was dit seizoen wel één van de 'ontdekkingen'. Eline Demuynck, Guillaume Devos, Free Souffriau. Het zijn acteurs die nog niet zo heel bekend waren. De voorbije 12 weken lang bewezen ze tegenover het ruime publiek dat ze alvast beschikken over een echt zangtalent.
Nu merk ik ook wel op dat het vooral de 'steracteurs' die ook in het musicalmilieu actief en/of opgeleid zijn, die bij de laatsten overgebleven zijn.
Zoals ik al aanhaalde: ons 'megamindy'tje' won deze tweede reeks terecht. Eigenlijk om verscheidene redenen. Ze komt van heel ver terug. Net toen ze op het punt stond om door te breken, kreeg ze kanker. Die overwon ze en werd de Vlaamse superheldin Mega Mindy. Nu heeft ze Vlaanderen overtuigd van haar zangkunsten.
Toch zullen we haar straks eventjes moeten missen. Ze is voorbij de helft van haar zwangerschap. En het ziet er naar uit dat het een zeer muzikaal baby'tje zal worden. Papa is namelijk niemand minder dan pianist Miguel Wiels (bekend van de Notenclub, Magical Flying Thunderbirds en componeert de liedjes van o.a. K3).
We wensen haar langs deze weg nog een goede zwangerschap en een voorspoedige bevalling. En dat we nog veel mogen horen van haar in de toekomst.

1 opmerking:

annelore zei

ja kvind ook zeker terecht gewonnen.
wel jammer dat ze niet verder wil in een musicale carriere en het bij mega mindy houd .